Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO

eerste jaarWe weten het maar al te goed: beginnende leraren zouden echt steun moeten krijgen. 30% is na 3 jaar weg van hun eerste school. Ongetwijfeld doe je al van alles voor je beginnende leraren: een mentor/maatje in de school, enz.
Bijzonder genoeg hebben veel beginnende leraren niet op een rijtje wat de meest fundamentele zaken zijn als je een eigen klas gaat runnen.

We zochten al een tijdje een eenvoudig boek waarin alleen die fundamentele zaken aan de orde komen. En we hebben het nu gevonden: in Je eerste jaar als leraar bespreken Todd Whitaker en 2 leraren die net een jaar voor de klas staan (1 basisschool en 1 voortgezet onderwijs) al die aspecten en geven tips voor beginnende leraren.

De inrichting van het lokaal, regels, routines, klassenmanagement, de lessen, het omgaan met collega’s, de schoolleiding, de ouders. Alles komt in het boek aan bod.

Help de startende leraar
Laat jouw startende leraar het eerste jaar goed doorkomen en geef het boek cadeau. Het boek is beschikbaar op 25 juli 2017. (Thuis bezorgen in de vakantie is mogelijk). Download gratis een preview van de eerste 2 hoofdstukken. 

                              button gratis preview oranje

Of als je meer wil voor je startende leraar, schrijf hem of haar in voor de training op 14 augustus (1 dagdeel).

button Schrijf nu in

Als je de training zelf op locatie wilt organiseren bel ons of mail naar .
Heb je een rol als mentor/begeleider van beginnende leraren? Als je wilt coachen we je daarbij, mail dan naar Carola Riemens, .  

Succes,

Dook Kopmels   Marcel Bogaarts 
Manager Educatieve Uitgaven  

Directeur Bazalt

De blogposts ontvangen in je mailbox? Meld je dan hier aan.

Bewaren