Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO

88 Inzichten blog

Op een internationale boekenbeurs viel mijn oog op een bijzonder boek. Geen gewoon onderwijsboek, maar een uitgave zoals ik die nog niet eerder had gezien. Ik begon er gretig in te bladeren en stukjes te lezen. Steeds zag ik een mooie foto met een inspirerende tekst erbij die me liet doordenken. Met titels als:

  • Wees niet de favoriete leraar
  • Je bent een verkoper
  • Niet alle herrie is hetzelfde 
  • Weg met je emoties

Ik nam een paar exemplaren mee naar huis en deed ze cadeau aan collega’s die op scholen werken. Die reageerden enthousiast: is zoiets er ook in het Nederlands? 
Nee, dat was er niet. Maar inmiddels wel! We hebben een Nederlandse versie gemaakt.

Wat is het dan voor boek? Dat moet je gewoon zelf bekijken. Ik laat je een stuk van het boek zien.

button gratis preview oranje

Dook Kopmels 
Manager Educatieve Uitgaven