Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO

 

  button klachtenregeling2

       

button Leveringsvormen

       

 

                     
                     
                     
 button FAQ          button Persexemplaar          
                     
                     
                     

Masterclass

Een topspreker / expert verzorgt de bijeenkomst en heeft bekendheid (naam) in zijn expertisegebied. Het is een open bijeenkomst, waarvan het niveau hoog is. Je ziet ‘de meester’ aan het werk en leert van hem specifieke kennis en vaardigheden die je kunt toepassen in je eigen praktijk. (en je krijgt evt feedback). Een Masterclass duurt maximaal 2 uur.

Workshop

Je ervaart in de bijeenkomst de gepresenteerde inhoud, je gaat er direct mee aan de slag. Na afloop neem je een werkwijze en/ of materiaal mee om te gebruiken in je onderwijspraktijk. Het materiaal en/ of de werkwijze zijn direct toepasbaar. Een workshop duurt maximaal een dagdeel.

Training

Een training bestaat uit minimaal twee dagdelen met aanzetten voor toepassing in de praktijk. De cursus sluit direct aan bij de onderwijspraktijk, maar biedt ook een zekere theoretische verdieping.

Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van trainings- en workshop activiteiten.

Opleiding

Persoonlijke competentieontwikkeling van deelnemers staat centraal. De deelnemer kan de persoonlijke competentiegroei demonstreren in kennis, vaardigheid en houding. Een op leiding duurt 1 tot 1,5 jaar en wordt afgesloten door de deelnemer met een presentatie en een portfolio. Voor de alumni wordt een keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd, eventueel in combinatie met een andere opleidingsvorm.

Conferentie

Een Centrale inleiding vormt de start van een actueel thema of onderwerp. Rondom dit thema worden workshops/ masterclasses verzorgd. Daarnaast staan er bijpassende producten in de etalage. Een conferentie kan met samenwerkingspartners worden opgezet en er kunnen ook externe partijen worden uitgenodigd om een workshop te verzorgen en/ of een stand in te richten.

Seminar

Binnen een dagdeel staat een boek of materiaal centraal. Het gaat hier tenminste om een korte inleiding, mogelijkheden om in te zetten voor gebruik, kort experimenteren, evaluatie en mogelijke trainingen. De seminar kan gegeven worden in de vorm van bv. Een lezing.

De experimenten en evaluatie kunnen gebruikt worden om een specifiek aanbod in te richten rondom dit product/deze materialen.

Uitgaven

Onze kennis over optimaal leren en lesgeven vindt u ook terug in onze uitgaven: boeken, infokaarten, lesmateriaal en digitale applicaties. Praktisch en direct toepasbaar in de praktijk. 

Als docent aan de lerarenopleiding kunt u beoordelingsexemplaren aanvragen van een aantal Bazalt-producten die wij speciaal voor u hebben geselecteerd. 

De Bazalt Pabo Academie
Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u een uitnodiging om lid te worden van de Bazalt Pabo Academie in Teachers Channel. Als u daar inlogt, kunt u ons materiaal gratis bekijken.

De Bazalt Pabo Academie is beschikbaar vanaf 6 mei 2014.

Enquête
In ruil voor het verstrekken van gratis toegang tot onze e-learningcursussen of boeken, vragen wij u een enquête in te vullen over uw ervaringen met ons materiaal. Die enquête krijgt u automatisch toegezonden.

Misbruik
Het is niet toegestaan uw inloggegevens voor de Bazalt Pabo Academie met anderen te delen. Wanneer wij misbruik van uw account vermoeden, wordt u de toegang tot de Bazalt Pabo Academie ontzegd.

Andere uitgaven
Al onze andere uitgaven kunt u bestellen in onze webshop: www.bazalt.nl

Klik op aanvragen en vul op het formulier in uw gegevens in. Wij nemen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling.

 button Aanvragen

 

1. Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U doorloopt de volgende stappen:

  1. Via onze website kunt u een account aanmaken voor onze webwinkel.
  2. Op www.bazalt.nl/educatieve-uitgaven  vindt u alle uitgaven van Bazalt
  3. Wanneer u de gewenste producten in uw winkelwagen heeft geplaatst kunt u de bestelling afronden door op de knop ga naar afrekenen te klikken.
  4. U kunt hier uw afleveradres en factuuradres nogmaals controleren.
  5. Wanneer u akkoord geeft op de bestelling zal deze binnen 5 werkdagen worden afgeleverd op het ingevoerde adres.

2. Wat is de levertijd van een bestelling?

Snelle levering

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag bestelling verzonden. Indien u geen bevestigingsmail heeft ontvangen, is uw bestelling niet bij ons binnengekomen.

3. Hoe kan ik mijn bestelling controleren?

Direct na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Als u geen e-mail heeft ontvangen, heeft u waarschijnlijk niet alle stappen in de bestelprocedure uitgevoerd. Of deze is binnen gekomen in uw spambox.

U kunt de status van uw bestelling bekijken door in te loggen en naar ‘Mijn account’ te gaan. De status van uw bestelling zal op 'Pending/wachtende' blijven staan. Dit omdat de afhandeling door een externe distributeur wordt gedaan.

Heeft u vragen over uw bestelling? neem dan contact op: U kunt e-mailen naar  of bellen naar afdeling Educatieve Uitgaven telefoon 088-5570500

4. Waar vind ik mijn factuur?

U ontvangt de factuur bij uw bestelling op het opgegeven factuuradres.

5. Wachtwoord/Gebruikersnaam van mijn account vergeten?

Wanneer u uw wachtwoord van uw account bent vergeten kunt u op de inlogpagina op wachtwoord vergeten klikken.

Er wordt een mail verstuurd naar het emailadres waar het account op staat geregistreerd. In de mail vindt u een link om het wachtwoord te kunnen veranderen.

Het bovenstaande geldt ook wanneer u uw gebruikersnaam bent vergeten.

6. Hoe neem ik contact op voor meer informatie, een vraag of opmerking?

U kunt e-mailen naar of bellen naar afdeling Educatieve Uitgaven telefoon 088-5570500