Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO

 Update juni 2020: Hoe werk je met KIJK! in Corona-tijd

In de afgelopen weken hebben we veel vragen van KIJK! gebruikers gekregen over hoe je met KIJK! kunt werken in een tijd waarin je de kinderen niet of nauwelijks ziet of spreekt. Daar willen we je graag een antwoord opgeven. Je leest het in het document dat je hieronder kunt downloaden.

pdfUpdate juni 2020: Werken met KIJK! in Corona-tijd

 


Starten met KIJK!

Is KIJK! cotan gecertificeerd? En hoe denkt de inspectie over KIJK!?

Lees hier het antwoord Bijlage inspectie KIJK! 1-2

Hoe kan ik gebruik maken het webbased registratie-instrument?

U kunt met de onderstaande link een gebruikerslicentie aanvragen.

Licentieovereenkomst KIJK!

Kan ik een demo van KIJK! registratie bekijken?

Wilt u kennismaken met het KIJK! webbased registratie-instrument? U kunt hier een account aanvragen voor de demoversie. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over het registratiesysteem kunt u een informatiepakket aanvragen of contact opnemen met Bazalt (088-55 70 500) 

Hoe kan ik de KIJK! boeken bestellen?

U kunt alle KIJK! materialen bestellen via onze webwinkel Educatieve Uitgaven. U ontvangt de boeken binnen enkele dagen in huis. De factuur wordt meegestuurd met uw bestelling. 

Onze school heeft meer locaties. Moeten we per locatie een licentie overeenkomen?

Nee, de licentie geldt per brinnummer. U hoeft dan dus maar één licentie aan te vragen. Dat houdt wel in dat alle leerlingen van alle locaties in dezelfde database opgenomen zijn.

Onze stichting heeft verschillende peuterspeelzalen en kinderopvanglocaties. Moeten we per locatie een licentie overeenkomen?

Ja, u vraagt een licentie aan en bij het aanvragen vult u het aantal locaties in waar u KIJK! wilt gaan gebruiken (bij het aanvragen wijzen de stappen voor zich). Bij de facturatie rekenen wij 3 locaties voor de prijs van 1.

Geeft KIJK! ook inzicht in de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen?

Ja, met KIJK! 0-4, KIJK! 1-2 en KIJK! 3-4 kunt u gegevens over de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen verzamelen uit de basisgegevens: basiskenmerken en betrokkenheid en uit de ontwikkelingslijnen: zelfbeeld, relatie met volwassenen, relatie met kinderen, spelontwikkeling. Voor kinderen van groep 3 tot en met 8 is KIJK! op Sociale Competentie ontwikkeld.


 

Heeft u andere vragen?

Neemt u dan contact met ons op:
e-mail:
telefoon: 088 557 05 00

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren