Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO

Met ons trainingsaanbod op locatie bieden we trainingen, programma's en trajecten die we geheel naar jouw behoefte kunnen samenstellen. Wij stemmen af op jouw situatie en zorgen ervoor dat doelstellingen ook daadwerkelijk worden behaald.


Er zijn vervolgmogelijkheden die zich richten op vaardigheden van leraren, en op de school als geheel. Een growth mindset is het mooiste dat je een kind kunt meegeven. Dat vergroot hun kansen op succes. En daarbij: als leerlingen leren belangrijk vinden, meer inzet tonen en verantwoordelijkheid nemen om zichzelf te ontwikkelen tot wie ze willen zijn, komt dat hun zowel zichzelf als hun leerkracht ten goede. Niets zo fijn voor een leerkracht als gemotiveerde leerlingen. 

Lees meer...

De essenties

√ De theorie van Carol Dweck’s mindsets naar de praktijk brengen 

√ Leer hoe je de ‘growth mindset’ (of groeimentaliteit) kan bevorderen bij jezelf en je leerlingen

√ Kennismaken met bewezen manieren om de uitdaging en de groei mentaliteit te verhogen.

Lees meer...

Er zijn veel manieren om het hebben van een growth mindset bij jonge kinderen, leerlingen en studenten te stimuleren. Een start kan zijn om je bewust te worden hoe/waarmee je de mindset beïnvloedt. Dat zal beïnvloed worden door je eigen mindset.

In 1,5 uur kennismaken met het concept Growth Mindset en de facetten die erbij komen kijken. Met prikkelende voorbeelden, reflectie op herkenbaarheid in eigen taalgebruik en gedrag, praktisch bruikbare ideeën en tips.

Deze bijeenkomst kan een start zijn voor vervolgtrainingen.

Lees meer...