Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO

 

login hzs 
 
 hzs trekstreep2 web
 
hzs typwoordgoedfout3 web

Horen, zien en schrijven Digitaal is een aanvulling bij de gedrukte methode. Het biedt een extra mogelijkheid om te oefenen met de aangeboden taal. Op de computer of tablet kunnen leerlingen nieuwe woorden nog eens beluisteren en bekijken, het aanbod opnieuw inoefenen met meerkeuze- en typoefeningen of de luister-/leestekst herhalen. De leraar bepaalt welke oefeningen een leerling nodig heeft en kan ook de resultaten bekijken. In Horen, zien en schrijven Digitaal zijn ook toetsen opgenomen. Oefenen met HZS Digitaal kan overal waar een internetverbinding is, dus ook thuis.

button bekijk een filmpje

Gratis uitproberen 
Wilt u Horen, zien en schrijven Digitaal gratis uitproberen? Dat kan! Vraag hier toegang tot de demoversie. U kunt dan 2 maanden lang (vrijblijvend) werken met het programma. Indien u aansluitend een abonnement neemt, kunnen de gegevens die u nu invoert worden overgezet. Zo gaan er gaan geen leerlinggegevens verloren. 

NB: per abonnement kunnen we 1 demo-account overzetten. 

button toegang demo versie

 

Bazalt hecht aan de bescherming van persoonsgegevens. We onderschrijven de afspraken die PO-raad, VO-raad en de brancheorganisatie van Educatieve Uitgeverijen hebben gemaakt om de privacy van gebruikers van digitale leermiddelen te waarborgen. Daarom krijgt u alleen toegang tot de demoversie van Horen zien en schrijven Digitaal wanneer u inlogt met een professioneel e-mailadresGmail- of hotmail-adressen worden niet geaccepteerd.

Abonnement 
Vanaf 1 januari 2016 kunt u een jaarabonnement nemen op Horen, zien en schrijven Digitaal. Er zijn 4 mogelijkheden:

Klein abonnement Maximaal  10 leerlingen 195 euro per jaar
Medium abonnement Maximaal  25 leerlingen 245 euro per jaar
Groot abonnement Maximaal  50 leerlingen 295 euro per jaar
Premium abonnement Maximaal 100 leerlingen 345 euro per jaar

 

Voor scholen binnen een schoolbestuur die slechts enkele nieuwkomers hebben, kan dit  onvoordelig uitvallen. Daarom hebben we ook een abonnementsvorm voor meer scholen onder een bestuur. We bieden twee bestuursabonnementen aan voor maximaal 10 of voor maximaal 25 leerlingen. Dit abonnement kan op niet meer dan 3 locaties worden ingezet.  De prijs is gelijk aan het schoolabonnement.
Bij het aanvragen van een licentie kunt u aangeven welke abonnementsvorm u wenst.

Privacy persoonsgegevens
Bazalt hecht aan de bescherming van persoonsgegevens. We conformeren ons aan  de afspraken die PO-raad, VO-raad en de brancheorganisatie van Educatieve Uitgeverijen hebben gemaakt om de privacy van gebruikers van digitale leermiddelen te waarborgen.
Daarom mogen alleen rechtsgeldig vertegenwoordigers van de school of het bestuur de licentie ondertekenen. Zij garanderen dat alle betrokkenen zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Tevens is het alleen mogelijk om een abonnement af te sluiten met een professioneel e-mailadresGmail- of hotmail-adressen worden niet geaccepteerd. 

button Ja ik wil een abonnement