Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO

Beste relatie,

De coronacrisis heeft momenteel een grote invloed op onze manier van leven en werken. We hopen dat het goed gaat met de gezondheid van onze klanten en ondertussen doen we er alles aan om ook goed te zorgen voor onze medewerkers.

Wij geven graag zicht op welke invloed de maatregelen van het kabinet hebben op uw lopende of geplande opdracht(en) bij Bazalt Groep (Bazalt, HCO en RPCZ). De nieuwste ontwikkelingen rondom het Coronavirus dwingen ons om onze dienstverlening uitsluitend digitaal en telefonisch aan te bieden. Veilig voor iedereen, met de kwaliteit die u van ons mag verwachten maar op een iets andere manier: op afstand. Binnen Bazalt Groep en daarmee binnen Bazalt/HCO/RPCZ zullen tot nader order geen face-to-face diensten worden geleverd.

Er zijn inmiddels al veel mooie voorbeelden van succesvolle digitale lessen, trainingen, coaching, behandelingen en overleg. We onderzoeken graag met u als klant welke oplossing op maat het beste past bij onze al bestaande en nog te plannen afspraken.