Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO

Leveringsvoorwaarden

De door Bazalt opgegeven levertijd (Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag bestelling verzonden) wordt zoveel mogelijk nagekomen, doch is voor haar niet bindend. Overschrijding van de levertijd ontslaat opdrachtgever en/of afnemer niet van zijn verplichtingen uit de overeenkomst. Evenmin heeft opdrachtgever en/of afnemer alsdan recht op schadevergoeding danwel het recht ontbinding van de overeenkomst te vorderen.

Afnemer is verplicht de goederen in ontvangst te nemen. Dit geldt eveneens voor gedeelten van orders. Vanaf dat moment is Bazalt tot het factureren van de betreffende goederen gerechtigd.

Opdrachtgever is verplicht de zending/levering van producten en/of eventuele materialen in ontvangst te nemen. Dit geldt eveneens voor gedeelten van orders.

Moeten de goederen als gevolg van niet-tijdige afname na het gereedkomen geheel of gedeeltelijk door Bazalt worden opgeslagen, dan zullen de kosten van opslag alsmede die van verzekering van de goederen aan afnemer in rekening worden gebracht.

Verzendkosten

Vanaf €20,- gratis verzending - anders €1,98 (alleen bij een afleveradres in Nederland*)
* Voor een afleveradres buiten Nederland worden de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht.

Bestellen vanuit België?

Abimo is onze distributeur in Vlaanderen. www.abimo.net

In de praktijk aan de slag? Wij kunnen u daarbij helpen!

Bazalt biedt opleidingen voor onderwijsprofessionals die direct aan de slag willen met nieuw opgedane kennis en inzichten. 

Uiteraard verzorgen wij ook trainingen, coaching en implementatietrajecten op maat! Meer informatie:  of bekijk ons trainings- en coachingsaanbod.